Netwerkapparatuur

Een internetverbinding begint uiteraard bij het aansluiten van de netwerkapparatuur. Het is zaak deze goed aan te sluiten. Of je nou internet via de kabel, ADSL of glasvezel binnen krijgt, het is belangrijk om te checken of de kabel die je op de modem aansluit helemaal onbeschadigd is. Een beschadigde kabel kan je internetsnelheid ernstig vertragen.

Naast een beschadigde kabel is het ook belangrijk om op te passen dat je de modem niet te ver aansluit van het punt waar de internetverbinding het huis binnen komt. Hoe langer de kabel is, hoe meer het signaal kan verzwakken. Let er dus op dat je de modem direct aansluit op het punt waar de internetverbinding het huis binnenkomt.

Naast het goed aansluiten van de router is het minstens net zo belangrijk om je WiFi-router goed aan te sluiten. Bekijk hier alle tips over hoe je een WiFi-router moet aansluiten en waarop je moet letten bij het uitzoeken van een goede plek om je WiFi-router of draadloze modem neer te zetten. Daarnaast is ook nog eens de bekabeling die je gebruikt erg belangrijk. Bekijk hier de tips over bekabeling.

  1. Mejor es evitarse las ganas de querer hackear una cuenta a perder toda nuestra
    informaciĆ³n privada.

    Reageren

Wat vind jij van je snelheid? Laat een reactie achter

U kunt deze HTML elementen en attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>